Szállítás és Visszatérítés

Szállítás 

Megrendelése ingyenes szállítás, és a DHL Express szolgáltatással adjuk Önnek. A csomag legkésőbb 28 napon belül megérkezik.


Visszatérés 

Összes példány küldjük vissza hozzánk kell az eredeti állapot, azaz nem kopott, megváltoztatott vagy mosni, az összes tag csatlakozik. Minden visszaküldött elem kell a szállítási címet, küldünk egy e-mailt. Nem kell a szállítási költség cserével a megfelelő sorrendben csomagot, akkor vigyázni a hajózás. 


Csere 

Elfogadjuk cserék különböző méretű vagy színű számított 7 napon belül az eredeti sorrendben feladás dátuma. Ha azt szeretnénk, hogy elemek cseréje egy másik típusú, meg kell adnia nekünk rendelés azonosító és a nyomon követési számot a megrendelés előtt küldje tételeket vissza. Összes példány küldjük vissza hozzánk kell az eredeti állapot, azaz nem kopott, megváltoztatott vagy mosni, az összes tag csatlakozik. Kopott, koszos tárgyak kerül vissza vissza. Nem kell, hogy fedezze a szállítási költséget a csere, akkor a visszatérés és a szállítási költség vissza szállítani a kicserélt elemek felelősek. 


Rendelés törlése 

Ha meg akarja szakítani a rendelését, akkor lépjen kapcsolatba velünk azonnal. Többsége megrendelést 1 napon belül a megrendelés időpontjától. Szállított rendelések nem lehet törölni. Ha kérdése van erről a politika, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.